fbpx
B
i
l
j
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Välkommen till Malmö Oktoberfest 2023

Praktisk Info

Oktoberfesten i Malmö kommer att hållas pä Posthusplatsen i ett stort tält. Tysk mat och dryck finns till försäljning. Om du inte har bokat ett av våra erbjudande, kom tidigt för att säkra en plats åt dig. Vi rekommenderar att du kommer med kollektivtrafik – efter en fin kall enliters öl tar man inte bilen hem.

Otoberfest tält

För företag:

Håll sommarfest eller firmafest med oss och få ett bra erbjudande. Är ni ett företag eller en grupp och önskar boka plats, vänligen skicka ett mail, så att ni är säkra på att få sitta tillsammans (info@malmo-oktoberfest.se)

Viktigt:

Platserna måste torsdag och fredag intas före kl. 18:30, på lördagen innan kl. 18:00. Om du vill komma senare boka VIP säten, dom måste intas före kl. 20:00 alla dagor.

Garderob:

Vi tar ut en avgift på kr. 40, men kan vanligtvis inte ta stora värdesaker i tältet. Om du lämma er detta på egan risk. Vi tar alla kort (utan Amex).

Hyra köpa lederbyxor eller dirndl

Oktoberfesttraditionen bjuder att man ska bära Lederhosen eller Dirndl för att skapa den rätta stämningen. Därför erbjuder vi, för den som vill, uthyrning av kläder för endast SEK 350, så att du kan bli en äkta bayerska eller bayrare för en kväll. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Det är originalakläder från München. Vi har Dirndl i storlekarna 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 och 54 samt Lederhosen i storlekarna 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 och 72 (OBS! Välj herrkläder i en storlek mindre än du normalt har) Du kan hämta kläderna i garderoben och lämna dem senast kl. 23. Du lämnar ett ID-kort i pant eller erlägger en deposition på SEK 300, som du självklart får tillbaka när du återlämnar kläderna. Om du vill köpa kläderna i förväg, ha gärna en titt på vår webshop: www.lederhosen-shop.net

Boka:

Du kan boka plats direkt online. Du beställer plats där du vill sitta och vi fyller upp framifrån. Biljetten omfattar:

Alkoholfritt alternativ – två liter cola/annan läskedryck eller en flaska alkoholfritt rött/vitt vin att dricka.

När du har bokat får du en e-postbekräftelse och när du kommer till tältet får du denna bytet med öl- och matkuponger. När ni bokar på lördagar är platserna era under hela dagen. Vi öppnar kl. 17 torsdag och fredag och 16 lördag -platserna måste intas före kl. 18:30.

Vegetarisk:

Som alternativ har vi en härlig grönsaker, potatis och oste maträtt. Du kanske vill byta din mat biljett här, bara ge den till din servitör.

Se vora Terms and Conditions:

Biljetter kan köpas på vår sida eller hos våra legitima partners. Efter köp skickas biljettbekräftelse ut. Bekräftelse måste tas med till evenemanget för att hämta biljetter och bytas ut mot mat- och dryckeskuponger (utskrift/telefon).
Efter köp kan biljetter till evenemanget inte bytas ut, återbetalas eller returneras om inte evenemanget ställs in. Kontrollera biljetterna vid mottagandet eftersom misstag inte alltid kan åtgärdas.
Vid byte av plats är inget krav på återbetalning möjlig.
Om extremt väder eller terroristhot inträffar kommer ingen återbetalning att göras
Biljetter återbetalas endast om evenemanget ställs in, med förbehåll för force majeure som inkluderar terror.
I händelse av att evenemanget ställs in återbetalar vi endast biljettens nominella värde. Vi kommer att göra vårt bästa för att kontakta köpare antingen via telefon eller e-post (med hjälp av de uppgifter som angavs vid beställningstillfället) och informera dem om avbokningen. Observera dock att det är kundens ansvar att kontrollera om evenemanget genomförs på schemalagt datum, tid och plats.
Moms på 20 % ingår i priserna på biljetterna samt på mat och dryck som serveras vid evenemanget.
Kortbetalning finns på evenemanget. Vi accepterar alla större kort, förutom AMEX.
Betalning med kredit- eller betalkort som kräver en extern avgift är inte vårt ansvar.
Vi kan inte hållas ansvariga för biljetter som försvinner eller blir stulna.
Vi förbehåller oss rätten att avboka biljettbokningar som vi rimligen misstänker har gjorts på ett bedrägligt sätt.
Alla penningrelaterade förfrågningar eller återbetalningar måste skickas in inom 1 månad efter evenemangsdatumet.
Biljetter säljs med förbehåll för vår rätt att ändra eller variera evenemanget på grund av omständigheter utanför vår kontroll utan att vara skyldig att återbetala pengar eller byta biljetter.
Vi förbehåller oss rätten att neka tillträde till någon biljettinnehavare om, enligt vår rimliga uppfattning, tillträde för biljettinnehavaren kan utgöra en risk för säkerheten för kunderna och personalen vid evenemanget, och/eller påverka nöjet för kunderna och/eller eller utförandet av evenemanget genom att vara till besvär, irritation eller på annat sätt. Inträde kommer också att nekas alla med alkoholhaltiga drycker i händerna när han/hon anländer till lokalen. I dessa fall ges ingen återbetalning.
Ingen person under 18 år får dricka alkohol vid evenemanget. Vi förbehåller oss rätten att verifiera kundens ålder genom att be om lämplig legitimation som körkort, pass eller åldersbevis som bär PASS-logotypen.
Djur är inte tillåtna i tältet.
Det finns begränsad kapacitet i tältet. När de når sin maximala kapacitet kommer det inte att finnas några ytterligare antagningar. Därför rekommenderas kunder att boka biljetter för att säkerställa inträde.
Vi främjar ett förnuftigt och ansvarsfullt drickande och det är evenemangsdeltagarnas ansvar att ta ansvar för sina egna handlingar.
Alkohol kommer inte att serveras till personer under 18 år, och bevis på ålder kan begäras.
Vi har rätt att begränsa eller stoppa mängden alkohol som konsumeras av individer för individers och andra kunders säkerhet.
Eventdeltagarna måste följa alla relevanta stadgar, säkerhetsmeddelanden och föreskrifter när de deltar i evenemanget. Brott mot något av dessa gör det möjligt för oss att kasta ut evenemangsdeltagarna från evenemangsplatsen.
Vår säkerhetspersonal har ansvaret att hålla ordning på evenemanget; sålunda förbehåller de sig rätten att kasta ut eventuella evenemangsdeltagare från webbplatsen om deltagarna motiveras vara till besvär, irritation och en risk för säkerheten för andra kunder och personal, och/eller påverkar njutningen och/eller utförandet av händelse.
Dryck och mat kommer att finnas till försäljning vid evenemanget så deltagarna i evenemanget får inte ta med egen mat och dryck. Kranvatten finns tillgängligt på begäran.
Rökning eller intag av droger (lagligt eller icke-lagligt) är inte tillåtet på evenemangsplatsen. Rökning är endast tillåten i angivet rökområde.
Platserna måste tas inom den första en och en halv (1,5) timmen (normala platser) och två och en halv (2,5) timmar (VIP-platser) efter öppethållande. När denna tid har gått kan vi inte garantera tillgång till evenemanget eller det reserverade området på grund av omständigheter som hög efterfrågan.
Långvarig exponering för hög musik kan orsaka hörselskador.
Inga glas (förutom souvenirglas) får tas med på dansgolvet, toaletterna eller utanför tältet. Souvenirglas finns att köpa i vår presentbutik.
Eventuella tokens eller kuponger som betalats av kunderna kan inte återbetalas om det inte specifikt anges.
Det är tillåtet att dansa eller stå på bänken men det är på kundens egen risk. Det är förbjudet att stå eller gå eller dansa på bordet.
Vi förbehåller oss rätten att neka tillträde till lokalen om kundens klädsel ses som olämplig eller kan orsaka anstöt för andra som deltar i evenemanget.
Vi förbehåller oss rätten att kontrollera alla kunders väskor av säkerhetsskäl.