fbpx
B
i
l
j
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Välkommen till Malmö Oktoberfest 2023

Praktisk Info

Oktoberfesten i Malmö kommer att hållas pä Stortorget i ett stort tält. Tysk mat och dryck finns till försäljning. Om du inte har bokat ett av våra erbjudande, kom tidigt för att säkra en plats åt dig. Vi rekommenderar att du kommer med kollektivtrafik – efter en fin kall enliters öl tar man inte bilen hem.

Otoberfest tält

 

För företag:

Håll sommarfest eller firmafest med oss och få ett bra erbjudande. Är ni ett företag eller en grupp och önskar boka plats, vänligen skicka ett mail, så att ni är säkra på att få sitta tillsammans (info@malmo-oktoberfest.se)

 

Viktigt:

Platserna måste torsdag och fredag intas före kl. 18:30, på lördagen innan kl. 18:00. Om du vill komma senare boka VIP säten, dom måste intas före kl. 20:00 alla dagor.

 

Garderob:

Vi tar ut en avgift på kr. 40, men kan vanligtvis inte ta stora värdesaker i tältet. Om du lämma er detta på egan risk. Vi tar alla kort (utan Amex).

 

Hyra köpa lederbyxor eller dirndl

Oktoberfesttraditionen bjuder att man ska bära Lederhosen eller Dirndl för att skapa den rätta stämningen. Därför erbjuder vi, för den som vill, uthyrning av kläder för endast SEK 350, så att du kan bli en äkta bayerska eller bayrare för en kväll. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Det är originalakläder från München. Vi har Dirndl i storlekarna 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52 och 54 samt Lederhosen i storlekarna 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 och 72 (OBS! Välj herrkläder i en storlek mindre än du normalt har) Du kan hämta kläderna i garderoben och lämna dem senast kl. 23. Du lämnar ett ID-kort i pant eller erlägger en deposition på SEK 300, som du självklart får tillbaka när du återlämnar kläderna. Om du vill köpa kläderna i förväg, ha gärna en titt på vår webshop: www.lederhosen-shop.net

 

Boka:

Du kan boka plats direkt online. Du beställer plats där du vill sitta och vi fyller upp framifrån. Biljetten omfattar:

Alkoholfritt alternativ – två liter cola/annan läskedryck eller en flaska alkoholfritt rött/vitt vin att dricka.

När du har bokat får du en e-postbekräftelse och när du kommer till tältet får du denna bytet med öl- och matkuponger. När ni bokar på lördagar är platserna era under hela dagen. Vi öppnar kl. 17 torsdag och fredag och 16 lördag -platserna måste intas före kl. 18:30.

 

Vegetarisk:

Som alternativ har vi en härlig grönsaker, potatis och oste maträtt. Du kanske vill byta din mat biljett här, bara ge den till din servitör.